Cat e contrabanda-n floare...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.03.2012 11:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

*În timp ce executau atribuţiile de serviciu la data de 02 martie 2012, în jurul orei 07.50, poliţiştii Secţiei 3, l-au depistat pe N. Aurel, de 53 de ani, care oferea spre vânzare pe strada Iancu Văcărescu din Timişoara, 184 de pachete de ţigări netimbrate în valoare de 1.570 lei.

În jurul orei 11.20, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 au procedat la controlul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria, care staţiona la intersecţia străzilor Iancu Văcărescu cu Regele Carol I şi la volanul căruia se afla B. Ciprian, de 31 de ani.
În urma controlului au fost găsite 241 de pachete de ţigări cu timbru străin în valoare de 1.928 lei.

*18000 de ţigarete netimbrate au fost confiscate la sfârşitul acestei saptămâni de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin într-o acţiune desfăşurată pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile.
Ţigările aparţineau unui cetăţean din municipiul Turnu Severin care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi erau destinate comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Mehedinţi.
În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului ilicit de ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au oprit în seara de 03.03.2012, ora 20 00, la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii pe conducătorul unui autoturism Ford despre care deţineau date că se ocupă cu traficul ilegal de ţigări.
La controlul autoturismului aparţinând lui C. Gheorghe în vârstă de 26 de ani din municipiul Turnu Severin poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat ascunse în bordul şi capitonajul autoturismului cantitatea de 18000 ţigarete marca Fast pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.
C. Gheorghe a declarat că a cumpărat ţigările din localitatea Gura Văii cu scopul de a le comercializa în satele şi comunele din judeţul Mehedinţi.
Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 2000 de euro a fost indisponibilizată în vederea confiscării.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.