CAZARE GRATUITA a CANDIDATILOR la ADMITERE la UNIVERSITATEA de VEST de la TIMISOARA

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.06.2017 12:22 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Absolvenţii de liceu care se vor inscrie la Universitatea de Vest din Timişoara in cadrul sesiunii de  admitere 2017 vor putea solicita alocarea unui loc de cazare gratuit pentru o perioada de trei zile. 

Instituţia ofera aceasta facilitate pe perioada admiterii la ciclul licenţa.
In acest sens, cei interesaţi vor depune o cerere in momentul inscrierii la facultate.

Cazarile se vor face in caminul C15, iar perioada pentru care se face solicitare nu trebuie sa  depaşeasca trei zile.
In momentul inscrierii, dupa depunerea cererii, candidaţii vor primi un aviz din partea comisiei de  admitere şi vor fi indrumaţi mai departe.

„Masura face parte dintr-un pachet mai larg de facilitaţi gandite pentru absolvenţii de liceu. Amintesc  de faptul ca Universitatea a deschis centre de admitere in mai multe judeţe, pentru ca persoanele cu  disponibilitaţi reduse de deplasare sa parcurga procedura la ei in localitate. In ceea ce priveşte  cazarea gratuita, cu siguranţa sunt candidaţi din judeţe indepartate carora le vom uşura considerabil  experienţa atat din punct de vedere financiar, cat şi al efortului de a parcurge intr-un timp scurt  distanţe mari pana in Timişoara. Facilitatea permite candidaţilor sa vina la probe cu o zi mai devreme,  cat şi timpul necesar pentru alegerea unor modalitaţi de transport convenabile”, spune rectorul  Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Admiterea la Universitatea de Vest din Timişoara este programata pentru perioada 10 - 28 iulie. 

Centrele de inscriere şi admitere din afara Timişoarei funcţioneaza in perioada 11-14 iulie, in Deva,  Reşiţa,  Drobeta - Turnu Severin, Ramnicu Valcea şi Targu Jiu.
Pe langa cazarea gratuita şi centrele judeţene, UVT ofera şi facilitatea preinscrierii online, in cazul  candidaţilor care, in perioada studiilor liceale, au obţinut distincţii la olimpiadele şcolare şi/sau  la alte concursuri naţionale şi internaţionale. Detalii sunt disponibile pe pagina de internet a  Universitaţii, https://www.uvt.ro/ro/.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.