Ce e si si la ce foloseste un atalus?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 01.07.2014 16:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş organizeaza in data de 3 iulie 2014, intre orele 11-13.30, in Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT din Piaţa Victoriei nr.3, prezentarea tehnologiei Atalus: ziduri celulare inverzite din elemente de beton, consolidarea, refacerea, amenajarea si ecologizarea taluzurilor si terasamentelor, crearea spatiilor verzi.
Procedeul Atalus este o tehnologie moderna (de aproximativ 20 ani), inventata si patentata de inginerul-arhitect André Pieyre, care corespunde celor mai exigente cerinte tehnice si ecologice.
Elementele Atalus permit intarirea povarnisurilor, crearea unor terase peisagiste cu diferite posibilitati de acces in functie de dorintele si cerintele clientului.
Inginerul André Pieyre, cetatean de onoare al orasului natal Lyon (Franta), este inventatorul (in 1992) procedeului ATALUS.
In 2004, a obtinut medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva pentru inventia "Elemente vegetalizate de beton pentru pereti de sustinere".
Actualmente, procedeul Atalus este utilizat pe trei continente, in 11 tari si au fost produsi si instalati peste 3.000.000 de atalusi.
Participarea este gratuita.
Informatii suplimentare la tel. 0374 160 945,  e-mail: gmakrai@cciat.ro, Gabriela MAKRAI – consultant cameral. 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.