Ce faceti pe la miezul noptii?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.08.2012 10:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În noaptea de 12/13.08.2012, la ora 00.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi telefonic despre faptul că pe strada Dunării, este reţinut un individ care a sustras un laptop dintr-o locuinţă.

La faţa locului a fost identificat numitul G.A PETRISOR, de 24 de ani, din comuna Peciu Nou.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 00.25, suspectul a escaladat gardul unui imobil de pe strada D.Ţichindeal, unde, profitând de faptul că unul dintre geamurile imobilului era deschis, a pătruns în interior şi a sustras un laptop. Fiind surprins de către proprietar, G.A. Petrişor a sărit pe geam, având asupra sa laptopul şi a fugit pe strada Dunării, fiind urmărit de partea vătămată şi o altă cunoştinţă a acesteia.
La un moment dat, suspectul a aruncat laptopul în iarba, continuând alergarea, însă pe strada Banu Maracine a fost ajuns de persoanele care-l urmăreau, fiind reţinut până la sosirea organelor de poliţie. Bunul a fost recuperat şi predat păgubitului O. S. Valentin, din Timişoara.

***

G. A. Petrişor, de 24 de ani, din comuna Peciu Nou, a fost prezentat Parchetului pe lângă Judecătoria Timişoara care a emis mandat de arestare  pe o perioada de 29 de  zile, acesta fiind introdus în arestul I.P.J.Timiş.

 

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.