Ce faci la 19 ani? Urmarit international si hot de haine...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.04.2013 12:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei  09.40, poliţiştii  Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare – Post Poliţie Comloşu Mare, au depistat pe raza localităţii Jimbolia o persoană urmărită internaţional.
Pe numele lui V. Vasile, de 19 ani, din Comloşu Mic, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune pe internet.
Tânărul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi prezentat Curţii  de Apel Timişoara, care  a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 5 zile.
V. Vasile a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi predat autorităţilor spaniole pentru efectuarea cercetărilor.
***
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8 Rurale Deta, a fost identificat B. ADRIAN, de 19 ani, comuna Jamu Mare, suspectat de comiterea unui furt din locuinţă situată pe raza satului Clopodia.
La data de 09.04.2013, în jurul orei 18.40, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Jamu Mare au fost sesizaţi de către B. Iulian, din Clopodia, cu privire la faptul că autori necunoscuţi au pătruns în locuinţa sa de unde au sustras mai multe articole vestimentare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.