Ce inseamna Timisoara pentru Cristi Minculescu?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.09.2015 10:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pe 20 septembrie, la Sala Capitol din Timisoara, legendara trupa IRIS isi invita fanii sa cante alaturi de ei intr-un concert de exceptie, care face parte din turneul national “Din Nou Impreuna”.
Dupa trei ani de absenta, Cristi Minculescu revine alaturi de IRIS, impreuna cu care a scris o pagina importanta in istoria muzicii romanesti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc in 14 orase din Romania si la Chisinau, in perioada 18 septembrie - 15 octombrie, si, asa cum sugereaza insusi numele, este o sarbatorire a faptului ca trupa revine in fata publicului in formula care i-a consacrat.

Cum Timisoara are o insemnatate aparte pentru intreaga tara, Cristi Minculescu marturiseste: “Regretul meu imens este ca in trecut ajungeam foarte rar in Timisoara, dar si atunci cand ajungeam, traiam momente foarte frumoase, de la experientele culinare de neuitat la un restaurant rustic, care din pacate nu mai e, pana la momente de mare incarcatura emotionala pentru mine, gandindu-ma ca de acolo a inceput drumul spre libertate, in 1989. Tot de Timisoara ma mai leaga momente frumoase petrecute impreuna cu prietenii de la Cenaclul Flacara, cu Pro Musica si Ilie Stepan... iar concertul de la Opera Romana alaturi de Felicia Filip ramane memorabil in mintea mea”...

Cine nu isi aminteste versurile pieselor precum “Baby”, “Nu ma uita”, "De vei pleca” sau “Strada ta”?
Cristi Minculescu si IRIS invita toti timisorenii sa retraiasca alaturi de ei cele 4 decenii de succes, intr-un show pentru toate varstele, de la nostalgici pana la generatia tanara.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone si Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.