Ce (nu) se stie despre deficitul de atentie cu hiperactivitate?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.06.2013 16:48 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Fundaţia de Abilitare ”Speranţa” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş organizează, în 11 iunie 2013, conferinţa cu tema Abordări multidisciplinare în deficitul de atenţie cu hiperactivitate, ediţia a II–a, în cadrul campaniei ADHD EXISTĂ.
Conferinţa cu tema Abordări multidisciplinare în deficitul de atenţie cu hiperactivitate va avea loc la Casa Adam Muller Guttenbrunn, în intervalul orar 9 – 18.
La conferinţă vor participa 196 de specialişti, cadre didactice, medici, psihologi, părinţi, din diverse zone ale ţării, lucrările fiind susţinute de personalităţi din domeniu cu o vastă experienţă în diagnosticarea şi terapia deficitului de atenţie cu hiperactivitate.
Evenimentul se înscrie în cadrul mişcării la nivel mondial de stabilire a zilei mondiale de conştientizare a ADHD şi sensibilizare a societăţii la dificultăţile şi obstacolelele pe care le întâmpină persoanele afectate de această tulburare.
ADHD este o tulburare psihiatrică gravă care afectează între 5-7% dintre copii şi între 4-5% dintre adulţii din întreaga lume.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.