Ce se mai aproba pe la Consiliul Judetean Timis?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.11.2013 17:01 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Consiliul Judetean Timis se va reuni in  sedinta ordinara in  data de 28 noiembrie 2013, ora 10, in sala multifunctionala din Palatul Administrativ.
Ordinea de zi a sedintei este urmatoarea:
1. Intrebari, interpelari.
2. Proiect de hotarare privind constatarea incetarii de drept a mandatului unui consilier judetean.
3. Proiect de hotarare privind validarea mandatului unui consilier judetean si completarea componentei unei comisii de specialitate a Consiliului Judetean Timis.
4. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de Amenajare a Teritoriului Judetului Timis actualizat.
5. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de Analiza si Acoperire a Riscurilor din Judetul Timis.
6. Proiect de hotarare privind aprobarea Studiului de oportunitate pentru achizitionarea unui imobil de catre Judetul Timis si efectuarea raportului de evaluare a acestuia.
7. Proiect de hotarare privind aprobarea alipirii unor parcele de teren proprietate publica a Judetului Timis.
8. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Normativului privind dotarea cu autovehicule si consumul lunar de carburanti.
9. Proiect de hotarare privind propunerea de aprobare a licentelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
10. Proiect de hotarare privind aprobarea Devizului General actualizat aferent Documentatiei de Avizare pentru lucrari de investitii pentru obiectivul “Reparatii curente la pod pe DJ 591 km 11 + 710 peste raul Bega, la Sanmihaiu Roman – Judetul Timis”.
11. Proiect de hotarare privind aprobarea Master Planului actualizat la nivelul Judetului Timis pentru sistemul de alimentare cu apa si canalizare.
12. Proiect de hotarare aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice al Directiei de Evidenta Persoanelor Timis pe anul 2014.
13. Proiect de hotarare privind aprobarea Acordului/Contractului Colectiv de Munca al angajatilor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Timis.
14. Proiect de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Timis prin Consiliul Judetean Timis cu Fundatia de ajutor medical Profilaxis Timisoara.
15. Proiect de hotarare privind propunerea de modificare a Hotararii Consiliului Judetean Timis nr. 53/30.04.2013.
16. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului Aditional la Contractul de asociere nr. 9912/2013 privind finantarea Caminului pentru persoane varstnice Comlosu Mare.
17. Diverse.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.