Ce se mai fura prin judetul Timis?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.08.2012 14:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

În noaptea de 19.08.2012 poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Rurală au fost sesizaţi de comiterea unui furt de motoscuter, în valoare de 2200 de lei, din localitatea Giroc.În urma activiţăţilor desfăşuarate în data de 22.08.a.c. poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor suspecte de comiterea furtului ca fiind P. Alin, de 19 ani şi L. Daniel, de 34 de ani, ambii din comuna Moşniţa Veche.

Din verificări a rezultat faptul că cei doi tineri au mai sustras, în aceeaşi noapte de 18/19.08.a.c., o bicicletă, în valoare de 300 de lei, de pe raza localităţii Moşniţa Veche, pe care au abandonat-o.
Atât scuterul cât şi bicicleta au fost recuperate şi predate păgubiţilor, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecatoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă.

***

În data de 22.08.2012, în jurul orei 20.35 P. Ciprian, de 36 de ani, domiciliat în Huşi, judeţul Vaslui, a fost surprins de N.F. Pavel, din Timişoara, în timp ce tăia cu o foarfecă de tăiat tablă, ţevile de cupru, de la distribuitorul de încălzire ce se afla la parterul unui imobil aflat în construcţie, situat pe strada N. Filimon.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 s-au deplasat la faţa locului unde au identificat suspectul şi condus la sediul secţiei pentru întocmirea actelor procedurale în vederea continuării cercetărilor pentru tentativă de furt.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.