Ce si unde trebuie sa mergi pentru a vinde martisoare in Timisoara?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.02.2015 12:46 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cu ocazia sarbatorilor de primavara, Primaria Municipiului Timisoara vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa conserve si sa promoveze frumoasa traditie a martisorului.
In acest sens, producatorii si comerciantii pot solicita la Primaria Municipiului Timisoara autorizatii pentru expunerea si comercializarea de martisoare si felicitari, in perioada 23.02.2015-02.03.2015, in spatiile special destinate din oras.
Cererile pot fi depuse in perioada 16.02.2015-18.02.2015, la Primaria Municipiului Timisoara,  camera 12 (ghiseele 3 si 4), in zilele lucratoare, in intervalul orar 8.30-16.30, cu exceptia zilei de marti, cand programul de lucru cu publicul este pana la ora 18.30.

Amplasamentele unde se vor comercializa produsele specifice sunt:
1. Piata Victoriei;
2. Platou Ceas Floral-B-dul Proclamatia de la Timisoara;
3. Str. Marasesti;
4. Platou Parcul Copiilor;
5. Platou Piata A. Mocioni - 6 amplasamente;
6. B-dul Regele Carol I (de la str. I. Vacarescu pana la General I. Dragalina);
7. Piata Nicolae Balcescu - Str. C. Porumbescu;
8. Platou Dambovita;
9. Calea Sagului - Str. Ana Ipatescu;
10. Calea Sagului – B-dul Liviu Rebreanu - 2 amplasamente
11. Piata Zona Soarelui;
12. Calea Buziasului – platou;
13. Zona Spitalul Judetean;
14. Str. Daliei (intre strazile Al. Vaida Voievod si Lascar Catargiu);
15. Zona Modern;
16. Piata Traian;
17. Calea Sever Bocu - Str. Sf. Ap. Petru si Pavel;
18. Calea Aradului -str. Liege;
19. Calea Torontalului - platou;
20. Str. Circumvalatiunii - platou;
21. Str. Circumvalatiunii - Str. Ghe. Lazar
22. Zona Piata Dacia;
23. Str. General I. Dragalina - str. Garii;
24. Str. Fc. Ripensia – 2 amplasamente.

In Piata Victoriei vor fi autorizati doar comerciantii cu carte de identitate eliberata de SPCLEP Timisoara.
Se vor excepta de la regula studentii /elevii care urmeaza studii la institutii de invatamant de pe raza municipiului Timisoara.
Solicitantii vor prezenta atat o fotocopie a standului pe care urmeaza sa expuna produsele spre comercializare, cat si a produselor comercializate.
Pe amplasamentele situate pe tronsonul McDonald’s -  str. N. Lenau, produsele comercializatre vor fi expuse doar pe stand de expunere vertical (se interzice comercializarea produselor pe mese).

Repartizarea locurilor din Piata Victoriei se va face in functie de numarul de inregistrare, specificitatea produselor, cat si estetica standurilor.
Se interzice amplasarea de corturi si alte contructii provizorii, cu exceptia umbrelelor de culoare alb/crem, fara reclama si doar in caz de timp nefavorabil.
Operatorii economici au obligatia de a detine la standul de vazare avizul pentru desfasurarea ocazionala a comertului ambulant, pe raza municipiului Timisoara, eliberat de catre Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Publicitare, carte de identitate, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public - in original.

Incalcarea prevederilor legisatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala a operatorului economic, dar si retragerea avizului de catre emitent.
Salubrizarea permanenta a amplasamentului ocupat este obligatorie, incalcarea acestei prevederi duce la retragerea avizului eliberat de autoritatea locala a municipiului Timisoara.
Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului ocupat in Piata Victoriei de catre un locatar al municipiului Timisoara unui locator cu domiciliul extraurban duce la retragerea avizului si sanctionarea contraventionala a faptei.
Suprafata unui amplasament este de maxim 2 mp, iar fiecare comerciant poate ocupa un singur amplasament.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.