Ce spune Nicolae Robu despre Titu Bojin si duba DNA?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 11.12.2014 20:28 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a fost ridicat de DNA.
Procurorii anticorupţie efectueaza percheziţii la 48 de adrese din Bucureşti şi 11 judeţe - Timiş, Cluj, Braşov, Sibiu, Argeş, Prahova, Arad, Suceava, Galaţi, Iaşi şi Constanţa, dintre care 20 sunt la instituţii publice.
Cercetarile au loc intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie, comise in cursul anului 2014.

Declaratie de presa cu privire la evenimentele judiciare petrecute in Timisoara si judetul Timis

Nicolae Robu, Presedinte PNL Timis, Primarul Timisoarei:

”Consider interventia DNA de astazi la Consiliul Judetean Timis si la mai multe primarii din judetul Timis drept un demers judiciar ce nu trebuie supus la prea multe comentarii in spatiul politic. Afirmam cu totii ca ne dorim o justitie independenta, un stat de drept in Romania, ei bine, lansez un apel, atunci, ca prin atitudinile noastre, ale celor cu diverse functii in sfera politica, sa nu perturbam actul de justitie.
Desigur, faptul ca zeci de presedinti de consilii judetene si sute de primari din intreaga tara sunt implicati in diverse dosare de coruptie - unii dovediti deja ca vinovati, altii, posibil vinovati, respectiv posibil nevinovati, urmeaza a se vedea - este el, in sine, de natura sa ridice mari semne de intrebare asupra a ce s-a intamplat si se intampla in Romania noastra. Este sarcina puterii judecatoresti sa-si exercite prerogativele fara nicio influenta, din partea nimanui si sa stabileasca, printr-un act de justitie corect, vinovatiile si pedepsele aferente lor, respectiv nevinovatiile, dupa caz si este obligatia clasei politice, a oamenilor politici ca individualitati, sa lase justitia sa-si vada de treaba netulburata, dupa cum este obligatia celor vinovati de a plati pentru ilegalitatile lor, proportional cu gravitatea faptelor comise.
Ca Presedinte PNL Timis, Vicepresedinte PNL la nivel national si Primar al Municipiului Timisoara, dar si ca simplu cetatean al acestei tari, imi doresc sa vad ca faptul ca justitia da semne de buna functionare in Romania va descuraja faradelegile, va pune stavila tentatiilor de a fura, provocate de lacomia ce se pare ca domina o buna parte din semeni”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.