Cea mai bogata comuna din tara ramane fara gaze naturale

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.05.2014 15:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Pentru efectuarea unor lucrari specifice in sistemul de transport a gazelor naturale de catre compania Transgaz S.A., E.ON Gaz Distributie este nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale in localitatea Dumbraviţa din judetul Timiş, incepand cu ziua de miercuri, 21 mai a.c., ora 8.

Se estimeaza ca lucrarile vor fi finalizate de catre compania Transgaz S.A. in seara zilei de joi, 22 mai.
Reluarea alimentarii se va realiza in mod treptat, imediat dupa finalizarea lucrarilor, operatiunea urmand sa se incheie pentru toti consumatorii, cel mai probabil vineri, 23 mai a.c., pana la ora 12.
Compania solicita consumatorilor sa inchida toate focurile, iar dupa reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON Gaz Distributie la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.