Cea mai buna voce din Romania - soprana Mihaela Marcu

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.11.2011 14:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timisoara - Timişorenii au în această seară şansă să audă, în rolul principal al operei Traviata, ”Cea mai bună voce din România”. Soprana Mihaela Marcu a fost distinsă cu acest premiu în cadrul Galei VIP ediţia 2011.Spectacolul Operei Naţionale Române din Timişoara de miercuri, 23 noiembrie 2011, se desfăşoară în cadrul Săptămânii Artelor Spectacolului Muzical şi începe la ora 19.

Laureată în cadrul Secţiunii operetă/musical a Galei revistei VIP ediţia 2011 cu premiul pentru ”Cea mai bună voce din România”, soprana Mihaela Marcu a primit distincţia în cadrul ceremoniei desfăşurate luni, 21 noiembrie 2011, la Opera Naţională din Bucureşti, în prezenţa a numeroase personalităţi artistice din ţară şi de peste hotare.
Născută la Timişoara, Mihaela Marcu a absolvit Facultatea de Muzică din oraşul natal în cadrul Universităţii de Vest, cu Diploma de Master.
Bursieră a CEE Musiktheater Viena, soprana şi-a continuat perfecţionarea artistică în masterclasses conduse de Corneliu Murgu, Vladislav Piavko, Renee Corenne.
În plină ascensiune artistică, Mihaela Marcu va interpreta în această seară, pe scena Operei din Timişoara, în cadrul Săptămânii Artelor Spectacolului Muzical, rolul Violetta Valery, în opera Traviata de Giuseppe Verdi, sub conducerea muzicală a lui Dean Savic, într-o montare fastuoasă a regizorului italian Mario de Carlo. Rolul Alfredo Germont va fi interpretat de tenorul Cristian Bălăşescu.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.