Cea mai mare comunitate a HR-ilor din zona Banatului se reuneste la Conferinta de Resurse Umane HR Summit

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.02.2018 08:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

De mai bine de patru ani, cea mai mare comunitate a HR-ilor din zona Banatului se reuneşte la Conferinţa de Resurse Umane HR Summit.
Noua ediţie de la Timişoara, care are loc pe 26 Aprilie, imbunataţeşte conceptul deja consacrat prin alinierea la cerinţele pieţei, subiecte de interes, speakeri internaţionali şi publicuri ţinta emergente.
Concret, structura evenimentului din aceasta primavara cuprinde cateva secţiuni noi, menite sa raspunda necesitaţilor publicului banaţean.
“Propunem o politica de HR proactiv: dezvoltam, educam, implicam. HR Summit inseamna dezbateri constructive, know-how international adaptat nevoilor locale, networking şi orientare spre noile tehnologii. In acest an propunem tematici precum: gamification, leadership, modalitaţi de retentie a angajaţilor, brandul de angajator, dar şi aspecte care ţin de dreptul muncii sau implicaţiile software in HR. ”, declara Bianca Tritean, Project Manager HR Summit.
Workshop-urile aduc in atenţia specialiştilor de resurse umane din Timişoara doua secţiuni importante: The Heart of Leadership şi IT Industry Challenges.
De ce se pune accent pe aceste doua aspecte?
Una dintre preocuparile principale ale companiilor este creşterea şi promovarea interna.
Identificarea corecta a talentelor, retenţia acestora şi implicarea managementului in dezvoltarea acestora duce la consolidarea brandului de angajator.  
The Heart of Leadership se adreseaza HR Managerilor şi leaderilor care urmaresc evoluţia la nivel de echipa, dar şi la nivel de individ.
In 2018, zonele dedicate relaxarii, activitaţilor sportive sau networkingului pentru angajaţii din domeniul IT ţin de natura firescului.
Mediul de lucru sedentar, riscul burn-outului, hobby-urile angajaţilor, plafonarea sau lipsa productivitaţii sunt factori de care angajatorii ţin cont cand decid pachetul extrasalarial pe care il ofera angajaţilor. Workshop-urile din cadrul secţiunii IT Industry Challenges aduc in discuţie modalitaţi inovative de recrutare, retentie si motivare.

HR Summit Timişoara este organizat de Libero Events şi are loc pe 26 Aprilie 2018 in incinta Hotel NH Timişoara. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.