Cei 8(OPT) ELEVI cu REZULTATE EXCEPTIONALE din judetul TIMIS vor primi cate o DIPLOMA si o TABLETA. Un SALARIU de PRESEDINTE CJT nu se poate?... Cu tot cu beneficiile colaterale?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2017 21:11 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vineri, 28 iulie, se sarbatoreşte Ziua Judeţului Timiş, care marcheaza instaurarea administratiei romanesti in judetul Timis-Torontal.
Anul acesta se implinesc 98 ani de la acest moment istoric semnificativ pentru parcursul administrativ al judeţului Timiş.
Cu aceasta ocazie festiva, Consiliul Judeţean Timiş doreşte sa iniţieze o tradiţie a Porţilor Deschise la Palatul Administrativ, care sa ofere ocazia tinerilor din judeţul Timiş sa intre in contact direct cu conducerea Consiliului Judeţean. Acest demers are ca scop facilitarea comunicarii in ambele sensuri şi, mai mult, işi propune sa deschida instituţia catre cetaţeni, oferind informaţii pe inţelesul tuturor privind activitatea, competenţele şi modul de funcţionare al acesteia.

Foaierul Palatului Administrativ va gazdui, cu incepere de la ora 12, vernisajul expoziţiei foto-documentare Instaurarea Administraţiei Romaneşti in Banat - Judeţul Timiş-Torontal şi Caraş-Severin, expoziţie organizata de Consiliul Judeţean Timiş in colaborare cu Muzeul Naţional al Banatului.

Tot pe 28 iulie, in cadrul şedinţei extraordinare a plenului, CJT va premia elevii din judeţul Timiş care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2007 din sesiunea iunie-iulie şi la Evaluarea Naţionala 2017.
Este vorba de şase elevi cu rezultate excepţionale la examenul de Bacalaureat - Rusu Paul Cristian (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara), Nesici Alexandra (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara), Criste Silviu Eric (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara), Morariu-Brinzei Tudor (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara), Purtator Larissa (Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” Timişoara) şi Dinu M. Ansira-Ariadna (Colegiul Naţional Banaţean Timişoara) - şi de doi elevi de nota 10 la Evaluarea Naţionala - Draganescu CN. Ioana Lisandra de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timişoara şi Jura F. Ştefan Alexandru de la Colegiul Naţional Banaţean Timişoara.
Fiecarui elev, CJ Timiş ii va acorda o diploma şi o tableta.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.