Cei mai buni din 9000 de elevi sunt asteptati la Universitatea de Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.03.2014 11:36 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara a demarat o campanie ampla de promovare a ofertei sale educaţionale in cele mai bune 80 de licee din jumatatea de vest a ţarii.

Vizaţi sunt mai mult de 9000 de elevi de clasa a XI-a şi a XII-a din cele mai bune licee din judeţele Caraş-Severin, Arad, Alba, Hunedoara, Gorj, Mehedinţi, Bihor, Maramureş, Satu Mare şi Timiş.
Reprezentanţii Universitaţii vor purta discuţii directe cu elevii in salile festive ale liceelor sau chiar in salile de clasa, pentru a-i sprijini in alegerea corecta a unei specializari sau facultaţi.

“Suntem profund implicaţi in atragerea celor mai buni absolvenţi de liceu. Numarul mare de elevi olimpici care au ales Universitatea şi rezultatele foarte bune ale studenţilor noştri sunt doar doua dintr-o multitudine de motive pentru care cei mai buni elevi sa aleaga Universitatea de Vest din Timişoara. Am creat un context academic şi o oferta educaţionala care poate concura cu ofertele celor mai bune universitaţi din ţara şi de peste graniţa”, spune rectorul Universitaţii de Vest din Timişoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Pe langa promovarea directa in randul liceenilor, Universitatea organizeaza şi conferinţe la care participa elevi olimpici, profesori şi parinţi, pe teme de interes pentru aceştia.
Aceasta campanie este doar una dintre masurile implementate prin care sa se atraga cei mai buni elevi catre cursurile Universitaţii de Vest din Timişoara.
Campania de promovare in licee se va incheia in prima parte a lunii mai.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.