Cei mai buni studenti de la FEAA Timisoara, premiati cu un loc de munca

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.05.2014 14:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - PwC Romania, prin echipa de servicii integrate pentru antreprenori (Private Company Services) si centrul de training The Academy at PwC a oferit drept premiu trei pozitii de intern pentru absolventii licentiati ai sectiilor de Finante Banci si Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor (FEAA) a Universitatii de Vest din Timisoara, promotia 2014. Candidatii au fost selectati, in parteneriat cu profesorii, dintre studentii cu cele mai bune rezultate academice si vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de absolvire desfasurate in Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara.
Aflat deja la a patra editie, programul "JumpStart to Trusted Business Advisor" se adreseaza absolventilor facultatilor cu profil economic si de afaceri din principalele universitati din tara.
Programul se desfasoara in parteneriat cu universitatile, oferind absolventilor cu cele mai bune rezultate oportunitatea de a lucra intr-unul din birourile PwC din Romania si de a beneficia de instruire si indrumare pentru dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor necesare unui consultant.
„Inventivitatea, adaptabilitatea si dinamismul studentilor romani reprezinta un potential extraordinar de care tara noastra are nevoie pentru a-si consolida dezvoltarea economica. PwC este onorata sa sprijine cativa studenti si masteranzi cu performante academice deosebite sa-si poata dezvolta acest potential prin participarea in cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorinta noastra este de a insufla acestor tineri valorile excelentei profesionale si a dedicarii fata de clienti si nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizationale a PwC”, a declarat Alexandru Medelean, director, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC Romania si fondatorul acestui program.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.