CEI MAI DORITI ANGAJATORI din BANAT au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.03.2017 13:55 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat, reuneste pe 17-18 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera.

Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei din aceasta primavara Angajatori de TOP.  
9 companii din top 15 cei mai doriti angajatori din Banat (conform studiului „Cei mai doriti angajatori”, editia 2016) au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Timisoara: Continental, Hella, Microsoft, Atoss Software, Bosch Service Solutions, IBM, Flex, Valeo Lighting Injection, Yazaki Component Technology.

In urma datelor trimise de companiile participante a rezultat ca la aceasta editie Angajatori de TOP Timisoara vor fi deschise cu 25% mai multe joburi, comparativ cu primavara anului trecut. Cele 3000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor. 21% dintre joburile deschise sunt adresate candidatilor cu peste 3 ani experienta, 28% persoanelor cu 1-3 ani experienta, in timp ce 26% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 25% sunt pozitii in cadrul programelor de internship.
Cei mai mulţi angajatori sunt din domeniile: Inginerie si Productie (23%), IT (20%), Retail (9%), Automotive (9%), Servicii si BPO (8%), FMCG (6%).

Cativa dintre angajatorii care pot fi intalniti saptamana viitoare la C.R.A.F.T. sunt: Aci Worldwide, Adecco, Adient, ATOSS Software, Azur, BearingPoint Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, British American Tobacco, Coca-Cola HBC Romania, Continental, Elektrobit Automotive Romania, Flex, Hartl Connect, Huawei, IBM, Kimball Electronics Romania, Lidl Romania, McDonald`s Romania, Microsoft, Nokia, Raiffeisen Bank, SSI, TechConnect, Toluna, Valeo Lighting Injection, Visma Software, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.
Toate companiile prezente vor avea poziţii deschise in Timişoara, iar peste 50% dintre ele vor avea şi oportunitaţi de cariera pentru cei cu planuri de relocare in oraşe precum: Bucureşti, Oradea, Arad, Sibiu, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Constanţa sau Bacau. 61% dintre angajatori ofera pachete de relocare pentru candidaţii pe care ii selecteaza, iar printre beneficiile oferite sunt bonusuri de relocare, locuinte de serviciu sau acoperirea costurilor de cazare pentru o perioada determinata sau transportul gratuit.
Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara si pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.