Ce-i mai supara pe timisorenii din Steaua, Fratelia si Dambovita?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.07.2014 14:53 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Dupa ce, saptamana trecuta, poliţiştii locali pe motoscutere şi biciclete au fost prezenţi in cartierele Aradului şi Mehala, in cursul zilei de joi, 6 iulie, patrulele s-au deplasat in cartierele Steaua, Fratelia, Damboviţa.
In urma verificarilor la faţa locului s-au constatat probleme legate de circulaţia autovehiculelelor de mare tonaj in zone restricţionate, comerţ fara autorizaţie pe platoul Damboviţa, caini fara stapan in zona Steaua. Printre problemele semnalate de cetaţeni se afla disconfortul creat de grupuri de tineri care consuma alcool şi seminţe in parcurile din zona, de posesorii de caini de companie care işi plimba animalele in parcuri şi nu strang dupa acestea dejecţiile fiziologice, prezenţa in unele zone a cainilor fara stapan, copaci care pot prezenta pericol in caz de fenomene meteo extreme.
Problemele semnalate au fost verificate luandu-se masurile pe loc in cazurile in care acest lucru a fost posibil, iar cele care ţin de alte servicii sau direcţii din cadrul Primariei urmand a fi transmise acestora spre soluţionare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.