Cel mai important eveniment regional dedicat managerilor si specialistilor HR

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.05.2014 15:29 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe 29 mai, 14 speakeri şi 120 de specialişti in HR&manageri din Timişoara, Deva, Oradea, Cluj Napoca, Bucureşti şi Arad se intalnesc la HR Summit – ExpoConferinţa de Resurse Umane.
La HR Summit Timişoara, participanţii vor avea ocazia sa cunoasca şi sa comunice direct cu specialişti in resurse umane din intreaga ţara, sa işi extinda reţeaua de contacte, sa asimileze noi practici şi sa afle in premiera noile tendinţe de pe piaţa  de HR naţionala şi internaţionala.
Employee engagement, employer branding, talent management, intraprenoriatul in companii, şi succesiune in management sunt doar cateva dintre temele puse in discuţie la aceasta ediţie HR Summit.
Mai mult, anul acesta HR Managerii din companii au ocazia sa participe la HR Managers Sessions, sesiune de workshop-uri şi discuţii special creata pentru aceştia, in care peste 30 de manageri şi doi specialişti vor aborda subiecte de interes pentru managementul eficient al echipelor, dar şi al organizaţiilor din care fac parte.

Conferinţa este completata de zona expoziţionala, deschisa publicului larg, unde companiile şi furnizorii de servicii din domeniul HR işi vor expune portofoliile de produse şi oferte, facilitand interacţiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii şi specialiştii din domeniu.
Companii precum Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Max Relax şi Mindit vor prezenta intr-o maniera cat mai creativa cele mai noi trenduri ale industriei de resurse umane.
Mai multe informaţii despre cei 14 speakeri, inscrieri şi despre agenda evenimentului veţi gasi accesand site-ul evenimentului www.timisoara.hrsummit.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.