Cel mai mare eveniment al anului dedicat tehnologiei informatiei

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.05.2015 09:37 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In zilele de 13 si 14 mai 2015, Complexul Expovest din Timisoara va gazdui editia cu numarul sapte a celui mai mare eveniment al anului in Romania, dedicat tehnologiei informatiei, IT Congress.
Sunt asteptati peste 1000 de participanti, reprezentanti ai celor mai mari nume IT pe plan mondial, specialisti din domeniul, entuziasti si pasionati ai celor mai noi tehnologii.

Timisoara devine, timp de doua zile, principalul punct de intalnire pentru specialistii din domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor din Romania.
Eveniment a fost gandit ca o modalitate de intalnire intre clienti si reprezentantii principalelor nume din industria IT prin intermediul conferintelor, workshop-urilor, a demonstratiilor live, dar si a discutiilor „business to business”.
De asemenea, va fi organizat si un spatiu expozitional, aici cei interesati vor putea cele mai noi produse lansate de firmele prezente, le vor putea testa si vor discuta cu reprezentantii producatorilor, prezenti in standuri.

Anul acesta organizatorii asteapta o prezenta record de participanti, este vorba de peste 1000 de persoane.
Acestia vor lua parte la 60 de sesiuni de prezentare si workshop-uri, realizate impreuna cu 17 parteneri, brand-uri internationale, cu sprijinul a 100 de experti ETA2U si ai partenerilor companiei.
Cei interesati sa participe la eveniment trebuie sa se inregistreze pe pagina oficiala, la adresa www.itcongress.ro, pana la data de 12 mai. De asemenea, acolo pot afla agenda evenimentului.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.