Cel mai mare targ de joburi din BANAT. Peste 3000 de joburi in toata Romania!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 14.03.2018 06:50 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Vineri şi sambata, pe 16-17 martie la Centrul Regional de Afaceri, are loc Angajatori de TOP Timisoara, cel mai mare eveniment de cariera din Banat.
Ediţia cu numarul 12  va reuni 70 de companii si peste 3000 de oportunitati de cariera.

Vineri şi sambata, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara vor fi deschise peste 3000 de oportunitati de cariera.
Cele 3000 de joburi sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu un nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor.
18% dintre joburi sunt deschise candidatilor cu peste 3 ani experienta, 30% persoanelor cu 1-3 ani experienta, 34% sunt joburi pentru candidatii entry-level, iar 18% sunt pozitii in cadrul programelor de internship.
60% dintre companiile prezente au deschise poziţiile de middle management in cadrul ediţiei din aceasta primavara Angajatori de TOP.
Companiile vor recruta candidaţi care deţin abilitaţi de coordonarea a unei echipe: Team Leader, Project Manager, Area Sales Manager, Retail Manager, Business Development Manager, Division Manager sunt cateva dintre joburile pe care le vor avea deschise.

Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate, in departamente precum: IT, Telecom, Inginerie, Achizitii-Logistica-Aprovizionare, Controlul calitatii, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari.
Pe langa varietatea de la nivel departamental, 91% angajatori au poziţii full time, 45% joburi care presupun un program de lucru flexibil, 36% work from home, 23% joburi part-time şi 23% joburi pe o perioada determinata.
Oferta companiilor este variata şi din punct de vedere geografic.
Pe langa poziţiile deschise in Timişoara, companiile prezente la Angajatori de TOP au planuri de relocare, in orase precum: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Arad, Oradea, Deva, Craiova, Piteşti şi Ploieşti.
Angajatorii au planuri de dezvoltare şi extindere a numarului de angajaţi.

Comparativ cu aceeaşi perioada a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul este atat pe recrutarea de profesionişti, dar şi de tineri absolvenţi şi persoane entry-level.
Dezechilibrul dintre numarul de oportunitaţi de cariera şi numarul mic de candidaţi specializaţi pe anumite domenii determina dificultaţi in acoperirea poziţilor deschise.
55% dintre companiile prezente la Angajatori de TOP au spus ca poziţiile pentru care intampina dificultaţi in procesul de recrutare sunt cele adresate candidaţilor senior, 35% dintre companii au spus ca intampina dificultaţi pentru poziţille middle-level, iar 10% au afirmat ca poziţiile entry-level sunt cele care le ridica dificultaţi.
Oportunitaţi interesante ii aşteapta inclusiv pe cei care işi doresc o cariera la nivel internaţional sau care vor sa faca o schimbare in cariera şi vor sa se dezvolte profesional la nivel global.
Majoritatea angajatorilor (59%) au deschise poziţii internaţionale, fie ca acestea sunt joburi in alte ţari (23%), proiecte ce presupun relocare (36%), sau traininguri de pregatire in afara ţarii (41%).
Pe langa oportunitaţile de cariera, in cadrul Angajatori de TOP Timişoara, participanţii au posibilitatea sa participe la  sesiuni de dezvoltare profesionala şi personala, conferinţe şi workshopuri.
In funcţie de aria de interes, cei care vor participa la eveniment pot alege dintr-o multitudine de tematici, susţinute de traineri din companii, manageri de departamente sau chiar CEO.
Specialişti din cadrul companiilor vor impartaşi din experienţa lor in cele 15 workshopuri şi conferinţe care vor avea loc in cadrul evenimentului.
Cateva dintre companiile care vor susţine workshopuri sau conferinţe, pe 16-17 martie la C.R.A.F.T sunt: BeeSpeed, Frigoglass, Azur, Visma Software, Flex, Coca-Cola HBC Romania, Adient, Nokia etc.
Participarea la workshopuri si conferinte este gratuita, iar programul şi detalii despre sesiuni pot fi gasite pe www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/conferinte_seminarii
O parte dintre angajatorii care pot fi intalniti vineri şi sambata la C.R.A.F.T. sunt: Adient, Auchan Romania, Azur, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMÂNIA, Elektrobit Automotive Romania, Flex, Frigoglass, Hamilton Central Europe, HELLA, Huawei, Kaufland Romania, Lidl Romania, McDonald`s in Romania, MGI Coutier, Microsoft, Nokia, Plexus, Raiffeisen Bank, REWE Romania - Penny Market, SSI, Toluna Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro Automotive Excellence Center, Wipro LTD, Yazaki Component Technology.
Cei care sunt in cautarea unui job se pot inscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara si pot participa la eveniment in baza CV-ului tip Barcode.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.