Cel mai mare TARG de RECRUTARE in DOMENIUL MEDICAL la TIMISOARA. OFERTE din GERMANIA, MAREA BRITANIE si TARILE NORDICE...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.05.2017 10:43 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Weekend-ul care urmeaza se anunţa unul plin de oportunitaţi pentru cadrele medicale din Timişoara aflate in cautarea unui nou loc de munca.
Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, medicii de familie, asistenţii medicali, fizioterapeuţii, moaşele şi cadrele medicale auxiliare sunt aşteptate sambata, 6 Mai, la Centrul Regional de Afaceri, intre orele 10:00 şi 16:00, la cel mai mare targ de recrutare in domeniul medical din Romania.

Ediţia din aceasta primavara aduce la targ şi recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicata in aceasta perioada şi in Romania.
Astfel, printre centrele medicale care şi-au confirmat prezenţa la targ se numara Reţeaua Privata de Sanatate Regina Maria.
Aceştia sunt dornici sa işi mareasca echipa cu medici specialişti, asistenţi medicali, dar şi infirmieri, iar cei care doresc sa profeseze in una din unitaţile lor trebuie sa ştie ca vor face parte dintr-un colectiv tanar şi dinamic şi vor avea parte de o dezvoltare profesionala continua in unele dintre cele mai moderne centre medicale din ţara noastra.
Ca in fiecare an, personalul medical este foarte cautat şi de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaţionali sunt prezenţi şi de aceasta data la Timişoara cu oportunitaţi pliate pe nevoile cadrelor medicale şi cu oferte foarte avantajoase.
La targul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor şi clinicilor din Germania şi Marea Britanie, dar şi din Ţarile Nordice.
Ofertele recrutorilor prezenţi sambata, pe 6 Mai, la Centrul Regional de Afaceri Timişoara includ un pachet salarial avantajos, dar şi sprinjin prin oferirea de cursuri de limba straina şi ajutor in relocarea intregii familii.

Pe langa ofertele numeroase pentru medicii specialişti sau asistenţii medicali, la Targul de Job-uri pentru Personalul Medical şi cei care se afla la inceput de drum in aceasta cariera vor avea şansa de a afla de la recrutori toate informaţiile de care au nevoie pentru a incepe cu dreptul drumul spre o cariera de succes.
Reprezentanţii centrelor medicale prezente la targ sunt mai mult decat incantaţi sa interacţioneze cu persoane dornice de dezoltare şi evoluţie profesionala şi vin pregatiţi sa raspunda la toate intrebarile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.