Ce-l mai supara pe timisorean?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.05.2013 17:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Pe lângă sesizările primite în scris şi prin email, dispeceratul Poliţiei Locale Timişoara primeşte lunar peste 300 de sesizări telefonice de la cetăţeni care semnalează diverse aspecte legate de păstrarea ordinii şi liniştii publice, curăţenia oraşului, activitatea de comerţ stradal, oprirea, staţionarea şi parcarea pe raza Municipiului.
Spre exemplu, în luna aprilie un număr important de sesizări au venit pe linie de mediu, în multe cazuri situaţiile cele mai frecvent semnalate fiind existenţa rampelor clandestine de deşeuri, dar şi faptul că unii cetăţeni aruncă deşeuri pe domeniul public creând astfel disconfort.
De cele mai multe ori cei care abandonează deşeuri vin şi le descarcă din maşină.
Este şi cazul unui bărbat care a fost sancţionat de poliţiştii locali fiind surprins aruncând moloz pe str. Balta Verde nr. 10, în urma unui apel primit de la un alt timişorean care l-a observat.
O altă categorie de sesizări este cea privind prezenţa oamenilor străzii, a cerşetorilor şi mai ales a cazurilor în care aceste persoane aflate în majoritatea cazurilor sub influenţa alcoolului sunt căzute pe trotuare, cum ar fi un caz semnalat pe str. Andrei Şaguna, sau chiar pe liniile de tramvai, cum ar fi cazul unul cetăţean care a adormit zilele trecute între şinele tramvaiului de pe Bdul Revoluţiei, în zona Prefecturii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.