Cel mai tare patinoar din parcare

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 06.12.2012 15:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Vineri, 7 decembrie 2012, în Parcarea 700 va fi inaugurat un nou patinoar: Parking Ice Arena, realizat la iniţiativa Primăriei Municipiului Timişoara, cu sprijinul unor firme private. 

Deschiderea oficială va avea loc la ora 13, în prezenţa primarului Timişoarei, a celor implicaţi în realizarea proiectului, dar şi a publicului larg, timişorenii fiind aşteptaţi să-şi încerce patinele şi să se bucure împreună de această investiţie.
Patinoarul este instalat în Parcarea 700, are o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi este destinat tuturor timişorenilor, în special copiilor, încurajând practicarea de activităţi fizice şi pe timpul sezonului rece, indiferent de vârstă.
Pentru ca toată lumea să se poată bucura de această investiţie, primăria a pregătit preţuri promoţionale pentru anumite categorii de public.
Astfel, elevii din clasele I-VIII vor beneficia de reduceri substanţiale la accesul pe patinoar şi închirierea patinelor, ei fiind îndemnaţi să urce pe patine nu doar în timpul liber, ci şi pe timpul orelor, însoţiţi de profesori. Un tarif promoţional a fost stabilit şi pentru pensionari, iar persoanele cu dizabilităţi vor fi aşteptate să se bucure de gheaţă gratuit, în intervalul orar dedicat lor.
Patinoarul va fi deschis pe toată perioada iernii, în fiecare zi, în intervalul orar 12.00-21.30, programul urmând să fie extins pe timpul vacanţei şcolare de Crăciun.

Detalii despre orar, tarife şi regulament sunt disponibile pe site-ul www.patinoartimisoara.ro.
Tarife - Adulţi/8 lei acces + 8 lei închirierea patinelor /4 lei acces + 8 lei închirierea patinelor pentru grupuri de minim 5 persoane
Tarife - Copii/4 lei acces + 4 lei închirierea patinelor /2 lei acces + 2 lei închirierea patinelor pentru grupuri de minim 10 copii
Tarife - Familie - minim 3 persoane (2 adulţi + 1 copil, 1 adult + 2 copii): 8 lei bilet acces familie/8 lei închiriere patine adulţi, 4 lei închiriere patine copii
Tarife - Pensionari/4 lei acces + 4 lei închirierea patinelor, în intervalul orar dedicat
Tarife - Persoane cu dizabilităţi/acces gratuit, în intervalul orar dedicat
Tarife - Last minute/50% reducere la acces şi închirierea patinelor în ultima jumătate de oră a fiecărei serii
Observaţii: În cazul grupurilor, tarifele anunţate sunt valabile pentru o persoană (adult sau copil). Categoria “copii” include toate persoanele născute între anii 1998-2007. Nu este permis accesul copiilor sub 5 ani. Accesul pe patinoar se face în limita a 80 de persoane/serie. Închirierea patinelor se face în limita numărului de perechi disponibile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.