Cele mai frumoase colectii ale sezonului si noile tendinte in moda la Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 04.09.2016 10:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Timiş organizeaza, in perioada 7 – 11 septembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea de-a 29-a ediţie a Salonului Industriei Uşoare, manifestare care contureaza noile tendinţe in moda prin cele mai frumoase colecţii ale sezonului.

Timp de cinci zile, 50 de expozanţi din intreaga ţara vor oferi publicului larg, la preţuri accesibile de producator, o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, articole pentru copii, marochinarie, piele-blanuri, articole de lenjerie dar şi accesorii, bijuterii, cosmetice şi produse naturiste.

Pentru a raspunde dorinţei de divertisment a publicului, in spatiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un targ cu produse traditionale: dulciuri de casa, articole de artizanat, miere de albine.
De asemenea, partenerul evenimentului va intampina publicul larg cu diverse oferte promoţionale.

Salonul Industriei Usoare işi aşteapta vizitatorii de miercuri pana duminica, dupa urmatorul program: miercuri-sambata orele 10.00–20.00, duminica orele 10.00 – 18.00.
Intrarea este libera.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.