Centrul E.ON din Timisoara se muta pe Bulevardul Eroilor de la Tisa

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.01.2014 11:51 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Incepand de luni, 27 ianuarie, Centrul de Relatii Clienti E.ON din Timisoara va fi relocat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa.

Vineri, 24 ianuarie, sediul Centrului de Relatii Clienti de pe strada Independentei va fi inchis pentru transferul logistic, iar de luni, 27 ianuarie activitatea de relatii cu clientii din Timisoara se va desfasura exclusiv in spatiul de pe Bulevardul Eroilor.
In noul sediu, suprafata destinata relationarii cu clientii, de peste 200 de metri patrati, este tripla fata de cea de pe strada Independentei.
Realizarea transferului logistic in spatiul de pe Bulevardul Eroilor de la Tisa impune incetarea activitatii de relatii cu clientii in imobilul de pe strada Independentei incepand de vineri, 24 ianuarie a.c., iar de luni, aceasta activitate va fi reluata in noul sediu.
Astfel, din 27 ianuarie a.c. va fi functional noul centru situat pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 30 - 40, care va fi deschis de luni pana vineri, intre orele 08.30 si 17.30.
In cadrul centrului, consumatorii pot sa incheie sau sa modifice contracte de furnizare a gazelor naturale, sa primeasca informatii privind continutul facturilor, accesul la sistemul de distributie a gazelor naturale sau alte informatii utile, dar si consultanta privind tarifele sau modalitatile de plata.

Totodata, ca alternativa la Centrul Relatii Clienti, se recomanda consumatorilor sa acceseze şi alte canale de comunicare, precum telefonul, de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 20.00, la numerele 0801 000 366, pentru apeluri din reteaua Romtelecom, tariful fiind cel aferent unui apel local, sau 0265 200 366 - pentru apeluri din orice retea, tariful este cel al operatorului din reteaua caruia se efectueaza apelul.
Sau prin e-mail, la adresa: serviciiclienti@eon-romania.ro.

Totodata, au fost dezvoltate serviciile oferite prin portalul www.myline-eon.ro, servicii ce permit accesarea facturii electronice, transmiterea indexului autocitit al contorului de gaze naturale (caz in care clientul a optat pentru acest serviciu), informatii privind termenele de realizare a verificarilor si a reviziilor periodice obligatorii la instalatia de gaze naturale etc.
La acest moment, in judetul Timis, plata facturilor poate fi efectuata in aproximativ 380 de locatii ale partenerilor: Payzone, Paypoint, OMV- Westaco, BRD, ING, Creditcoop, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac, Banca Carpatica si Raiffeisen Bank.   

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.