Cersetori de noiembrie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 12.11.2012 12:42 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Dacă în timpul săptămânii, numărul cerşetorilor a scăzut deoarece, o dată cu răcirea vremii, aceştia au început să se ascundă în tot felul de adăposturi, iar unii dintre ei să se retragă spre zonele de provenienţă, în week-end numărul acestora se dovedeşte destul de mare. 

Poliţiştii locali au continuat în această perioadă acţiunile pentru depistarea persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii şi a minorilor lipsiţi de supraveghere, conform Legii 155/2010, cu scopul monitorizării, preluării în baza de date, sancţionării după caz şi îndrumării către localităţile de domiciliu a persoanelor depistate în situaţiile menţionate.
În acest sfârşit de săptămână, 23 de persoane care cerşeau sau vagadondau au fost depistate pe străzile oraşului, în zone precum Gara de Nord, Complexul Studenţesc, Popa Şapcă – Punctele Cardinale, Bdul Mihai Viteazul, Jiul cu Republicii.
Dintre aceştia, trei sunt persoane nou depistate pe străzi, ceilalţi 20 fiind depistaţi de nenumărate ori pe străzile Timişoarei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.