Cetatenii din KOSOVO traverseaza linistiti SERBIA. Si cer azil la TIMISOARA...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 07.03.2017 12:04 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, impreuna cu lucratori din cadrul Politiei Orasului Gataia, au depistat in zona de competenta, patru cetateni din Kosovo, care au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania, cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In data de 06.03.2017, in jurul orei 14.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, in cooperare cu politisti din cadrul Politiei Orasului Gataia, judetul Timis, au depistat in zona de competenta, la granita cu Serbia, patru persoane de sex masculin.
Persoanele, care nu isi justificau prezenta in zona de frontiera, au fost conduse la sediul politiei de frontiera pentru cercetari.

In cadrul verificarilor, politistii de frontiera au stabilit ca este vorba despre patru cetateni din Kosovo, cu varste cuprinse intre 24 si 35 de ani. Persoanele in cauza au declarat ca au incercat sa treaca frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge intr-un stat din vestul Europei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, cei patru barbati, care au solicitat protectie din partea statului roman, au fost preluati de lucratori din cadrul Centrului de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil Timisoara.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.