Chipuri, potrele si molaraiuri la Universitatea de Vest

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 13.10.2014 17:06 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Universitatea de Vest din Timişoara este partener al Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Timiş, al Institutului Intercultural din Timişoara şi al municipalitaţii Kikinda in implementarea proiectului IPA Cross-Border Living Heritage – an Unlimitred Resource for Tourisme Developement.
In cadrul acestui proiect, in zilele de 14 – 15 octombrie 2014 va avea loc, in incinta de pe bd. V. Parvan, nr. 4 a Universitaţii de Vest din Timişoara, conferinţa ştiinţifica internaţionala Moştenirea vie: cercetari, intrebari, soluţii.
Aceasta se bazeaza pe experienţa de cercetare a specialiştilor din instituţiile partenere şi pe cercetarile derulate in cursul acestei veri in 7 areale etnofolclorice (Faget, Caransebeş, Herculane, Herneacova, Dubova, Uzdin şi Kikinda), mai exact, din 44 de localitaţi ale Banatului Istoric de tinerii cercetatori şi studenţii specializarilor de Studii Culturale, respectiv Geografie, de la Universitatea de Vest din Timişoara.
Conferinţa va fi urmata de vernisajul unei expoziţii cu fotografii realizate in teren: Banatul la 2014. Chipuri / potrele / molaraiuri.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.