Cine mai e INCOMPATIBIL prin Arad, Caras-Severin si Timis?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 23.11.2015 16:41 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Agenţia Naţionala de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existenţa conflictului de interese de natura administrativa, precum şi indicii privind posibila savarşire a infracţiunii de conflict de interese in cazul a 30 foşti sau actuali aleşi locali (11 primari, noua viceprimari, un fost viceprimar, şapte consilieri locali şi doi foşti consilieri locali).
3 foşti sau actuali aleşi locali din cei 30 de incompatibili sunt din judeţele Arad, Caraş-Severin şi Timiş.

PISTRU POPA SIMONA GEANINA
Consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Arad, Jud. Arad
INCOMPATIBILITATE
In perioada exercitarii mandatului de consilier local, S.C. AUTO TEHNIC S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia aceasta detine calitatea de asociat unic) a incheiat contracte de prestari servicii şi furnizare de produse, in valoare totala de 59.859,32 Lei (la care se adauga TVA de 14.990 Euro) cu S.C. Compania de Transport Public S.A. ARAD şi S.C. Centrala Electrica de Termoficare Hidrocarburi S.A. (societaţi comerciale care funcţioneaza sub autoritatea C.L. al Municipiului Arad), incalcand, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.
    
CIMPONERIU VIOREL ION
Viceprimar al Comunei Berlişte, Jud. Caraş Severin
INCOMPATIBILITATE
S-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 30 august 2012 - 27 noiembrie 2014, intrucat a deţinut, simultan funcţia de viceprimar, şi calitatea de reprezentant al Comunei Berlişte in Adunarea Generala a Acţionarilor S.C. ECOLOGICA ORAVIŢA, incalcand, astfel, dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. f) din Legea nr. 161/2003.
    
DRIMENŢ ALYNA VIORICA
Fost Consilier local in cadrul Consiliului Local al Comunei Variaş, Jud. Timiş
INCOMPATIBILITATE
S-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada exercitarii mandatului de consilier local, intrucat, Primaria Comunei Variaş a incheiat, in perioada 2013 - 2014, trei contracte in valoare totala de 42.980 Lei cu S.C. ATP FOREST COMPANY S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia soţul persoanei evaluate deţine funcţia de administrator şi calitatea de asociat), incalcand, astfel, dispoziţiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.