Cine minte: Senatorul Ilie Sarbu sau PSD-ul?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 25.07.2013 13:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Senatorul Ilie Sârbu rămâne ”un politician ataşat sută la sută Timişului” şi, din această postură, a anunţat că Direcţia Regională a Finanţelor Publice Banat va avea sediul la Timişoara, ”în ciuda tuturor zvonurilor care au circulat în ultima perioadă”.
Pe de altă parte, viceprim-ministrul Daniel Chiţoiu i-a comunicat primarului Nicolae Robu faptul că sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice pentru Regiunea de Vest va fi la Timişoara.
Mai mult, marţi dimineaţă, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, s-a deplasat la Bucureşti unde, împreună cu senatorul Ilie Sârbu, au avut o serie de discuţii cu premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea.
“Trebuia să se ţină cont de dimensiunile economice ale judeţului nostru, de importanţa pe care Timişul şi Timişoara o au. Cu tot respectul pentru hunedoreni, însă Timişoara reprezintă un punct foarte important pentru România, iar o astfel de instituţie nu putea fi mutată din viitoarea capitală a Regiunii Vest. Nu au fost discuţii aprinse, am încercat, şi am reuşit de altfel, să lămurim câteva aspecte. Ne bucurăm că am găsit înţelegere şi că s-a ţinut cont şi de părerile oamenilor care au protestat în aceste zile la Timişoara. Aş vrea să mulţumesc premierului Victor Ponta, vice-premierului Liviu Dragnea şi senatorului Ilie Sârbu pentru susţinerea arătată faţă de judeţul nostru”, a spus preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin.
Tot PSD-ul a anunţat că, în şedinţa de Guvern, s-a luat decizia ca Direcţia Regională a Finanţelor Publice să nu mai fie mutată la Deva, iar sediul central al instituţiei să rămână la Timişoara.
Până la urmă, cine minte? Senatorul Ilie Sârbu, când spune că au fost doar nişte zvonuri, sau PSD-ul, când spune că în şedinţa de Guvern s-a decis să nu se mai mute sediul regional al finanţelor la Deva?
PNL nu minte. PNL habar nu a avut ce se întâmplă!..

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.