Cine va obosi mai repede: boschetarii sau Primaria?

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 27.07.2012 13:07 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au organizat şi în cursul serii de joi acţiuni pentru depistarea, luarea în evidenţă şi predarea către serviciile sociale a persoanelor care apelează la mila publică, a oamenilor străzii şi a minorilor lipsiţi de supraveghere, conform Legii 155/2010. 

În cadrul acţiunii din seara de joi au fost depistate un număr de 13 persoane, dintre care cinci minori şi opt adulţi. Aceştia au fost predaţi la centrul pentru copiii străzii de pe str. I. Slavici, respectiv la adăpostul de noapte de pe str. C. Brâncoveanu.
Şi de această dată cei depistaţi în stradă au mai fost aduşi pentru identificare la sediul Poliţiei Locale, practic din cele 13 persoane doar una singură fiind nou înregistrată. De altfel, s-a constatat că există situaţii în care o singură persoană a fost adusă şi de 10 ori.
Este cazul lui V. Tiberiu, de 18 ani, cu domiciliul în Lugoj. Acesta a fost depistat în locuri precum Piaţa Victoriei, parcarea Modex, parcarea din faţa magazinului Bega, Catedrala Mitropolitană etc şi a primit un număr de 22 sancţiuni contravenţionale numai în acest an pentru apelare la mila publică, consum de alcool, abandonare de deşeuri, provocare de scandal.
Respectivul are obiceiul şi să ţină locuri de parcare şi să ghideze şoferii, evident contra cost, în zona Bega – Continental, de unde a şi fost preluat de mai multe ori de poliţiştii locali. De altfel în acest mod îşi câştigă banii pentru aurolac şi alcool.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.