Cine-i harnic si munceste poate da si la altii...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 09.02.2013 14:33 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - În cursul nopţii de 8/9 februarie a.c., poliţiştii din cadrul grupului de lucru Furturi din Locuinţe şi Societăţi comerciale au identificat o persoană suspectată de comiterea unui furt din locuinţă.
La data de 06/07.02.2013, B. I., de 16 ani, din Timişoara, a pătruns, prin escaladarea ferestrei, într-o locuinţă situată pe strada Nepos, iar din interior a sustras  bunuri (unitatea centrala P.C., 3 televizoare, expresor de cafea, bijuterii), creând un prejudiciu de 5000 de euro.
***
Sânmartinu Sârbesc - La data de 8 februarie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Rurale Peciu Nou au identificat trei persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe.
În urma investigaţiilor, pe raza localităţilor Peciu Nou şi Sânmartinu Sârbesc au fost identificaţi B. Adrian, din Peciu Nou, R. Daniel, din Utvin, D. Mihai şi D. Valentin, din  Sânmartinu Sârbesc, suspectaţi de comiterea a trei furturi din locuinţe.
În fapt, în perioada septembrie 2012-ianuarie 2013, suspecţii au pătruns în trei imobile situate pe raza localităţii Sânmartinu Sârbesc, iar din interior au sustras bunuri (o drujbă, un televizor, o bormaşină, un pikamer, un generator electric, un aparat de sudură, etc) cu intenţia de a le valorifica.
O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi predate păgubiţilor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.