Cine-i impotriva PSD are MENTALITATE SECURISTA si KAGHEBISTA

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 19.08.2016 21:47 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:
 
”Oamenii cu "scoala" si mentalitatea securista si kaghebista asa procedeaza - cand apare o problema nu isi propun sa o rezolve ci sa il sanctioneze pe cel care are curajul sa vorbeasca despre acea problema!!!

Datele Eurobarometrului facut de Comisia Europeana arata ca in 2016 ( cu "Guvernul Meu" si Pruna ministru) increderea romanilor in Justitie a scazut cu 13% fata de anul 2015 ( cand era Guvernul Ponta cel rau si corupt)! Si doar 1 din 3 romani mai are acum o opinie pozitiva.

Madam Ministru Pruna insa cauta vinovati oriunde in alta parte mai putin in ograda ei / a inventat masina timpului - ne duce pe toti inapoi in 1950! Iar Dl Iohannis si Dl Ciolos sunt prea speriati si fricosi ca sa faca ceva.

Cine vorbeste sa nu mai vorbeasca/ cine scrie PE Facebook sa nu mai scrie / cine critica sa nu mai critice/ Romania trebuie sa devina o imensa inchisoare condusa de temniceri asa cum si-au dorit mereu Ana Pauker si Monica Luisa Macovei!

- daca romanii nu mai au incredere in justitie o sa ii aresteze Pruna pe toti cei care isi permit sa gandeasca asa/ Si atunci o sa creasca increderea !
- judecatorii care explica foarte corect cauzele acestei neincrederi sunt dusmani ai Ministrului Justitiei fiind rau intentionati ( fata de ministra care si-a luat diploma de la o facultate privata si nu a lucrat nicio zi in sistemul din Romania ca sa il cunoasca si sa il inteleaga)
- Asociatiile profesionale de magistrati care prezinta punctul de vedere al celor care efectiv lucreaza zi de zi si trebuie sa aplice actul de justitie sunt "ghidate politic"
- presa care indrazneste sa arate gravele probleme din Sistem ( care trebuie indreptate) este "aservita Mogulilor"
- avocatii care critica declaratiile aberante ale Prunei sunt "avocatii coruptilor"
- parlamentarii care vor sa propuna ei legi de transpunere a directivelor europene privind Justitia ( pt ca Ministreasa refuza sa faca ea asta) sunt bineinteles "aparatorii coruptiei"
- lucratorii din Administratia Nationala a Penitenciarelor care indraznesc sa spuna despre dificultatile uriase din sistemul lor sunt "manipulati de sefii lor"
- cei care vorbesc in Romania de "drepturile omului" nu inteleg ca acestea "sunt un lux"
- iar CEDO sa ne dea cate pedepse si hotarari de condamnare vrea / o sa le platim si facem tot ca pana acum - stie Pruna mai bine deca CEDO ce e de facut ( si oricum banii ii da din Bugetul tarii din buzunarul propriu)

Ghinion Romania”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.