Cine-si bate joc de ROMANIA?... IMIGRANTI din CUBA (!!!), veniti cu avionul de la MOSCOVA, prinsi la frontiera ROMANIEI!....

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.04.2017 11:16 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara in cooperare cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi au depistat, in zona de competenta a Sectoarelor PF Moravita si Deta, 15 cetateni din Cuba, respectiv Pakistan, care au incercat sa intre ilegal in Romania, din Serbia.

 In ultimele 24 de ore politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Moravita, judetul Timis, au desfasurat actiuni specifice pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma carora au depistat, pe directia localitatii de frontiera Jamu Mare, patru cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii.
Ca urmare a faptului ca persoanele in cauza nu isi justificau prezenta in zona, acestea au fost conduse la sediul Politiei de Frontiera  pentru cercetari.
In cadrul verificarilor preliminare s-a stabilit ca sunt cetaţeni cubanezi, un barbat, doua femei şi un minor, cu varste cuprinse 4 si 49 de ani.

Persoanele in cauza au declarat ca au plecat cu un avion din Moscova, au ajuns in Serbia, unde au stat cateva luni si intentionau sa ajunga ilegal in S.U.A.

* In cursul acestei dimineţi, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Deta, in cooperare cu jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi, au depistat, in apropierea localitatilor  de frontiera  Opatiţa şi Denta, 11 cetaţeni straini, care nu isi justificau prezenta in zona, acestia fiind preluati si transportati la sediul institutiei pentru cercetari.
In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt 11 barbaţi toţi din Pakistan, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani. Persoanele in cauza au declarat ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.             

In prezent se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand a fi luate masurile legale care se impun.
Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.