Cine-si mai aminteste de ILIE SARBU?... Primeste de la STAT ca SALARIU si PENSII un SFERT de MILION de LEI pe an!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 24.02.2018 16:38 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Cine-şi mai aminteşte de SÂRBU I. ILIE?...
Daaa, marele carmaci al social-democraţiei de Banat, politician de profesie preot ortodox, fost ministru al agriculturii in guvernul Nastase, senator de Timiş din partea PSD, preşedinte al Senatului Romaniei, iar ministru al agriculturii in primul guvern Boc (PD-PSD), tatal eurodeputatei Daciana Sarbu (PSD), casatorita cu fostul premier candidat la preşedinţie Victor Ponta (PSD).

S-a retras dupa ce a fost vizat intr-un dosar de DNA şi este vicepreşedinte la Autoritatea de Audit de la Curtea de Conturi.

E sarac, abia daca mai are, dupa ce a incheiat un contract de schimb, un apartament, nişte teren intravilan şi doua locuri de parcare in Bucureşti.

Tot Land Roverul ala din 2010 il are şi un ATV Can-am Commander, cumparat in 2012.

Chiar daca a parasit Banatul şi credinţa ortodoxa care l-a facut o personalitate politica a naţiunii romane şi un participant marcant la evenimentele revoluţionare din 1989 de la Timişoara, n-a uitat de bijuteriile din aur si argint estimate la o valoare de 35000 euro şi adunate in perioada 1975-2006, deci inca de pe vremea cand era popa, la care se mai adauga 6 tablouri executate in ulei, tempera si tus de 10000 euro, achiziţionate intre 1976 şi 2000.
Mai detine si alte icoane si tablouri, cum spune in declaraţia de avere, dar nu reprezinta o valoare financiara si artistica deosebita...

In rest, nu se poate plange.
Conform declaraţiei de avere din 2017, Ilie Sarbu a incasat un salariu de 165.180 lei, la care se mai adauga o pensie de om normal de 32.340 lei şi o pensie speciala de parlamentar de 41.585 lei.
Aşadar, statul roman il plateşte pe Ilie Sarbu cu aproape un sfert de milion de lei pe an, şi asta inainte de majorarile speciale ale PSD-ului...

Nici nu mai conteaza marunţişul de 12.271 euro brut obţinut de soţia SÂRBU MARIANA, de la SC Fangmeier Gmbh, unde munceşte ca... Consilier pentru Romania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.