Cizmulita cu surprize la Centrul Regional de Afaceri

Scris de | Publicat in 04.12.2012 13:56 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Targul de cadouri dedicat sarbatorii Sf. Nicolae, CIZMULITA CU SURPRIZE, va fi deschis de miercuri (5 decembrie) , de la ora 11, pana duminica (9 decembrie),  la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 5–9 decembrie 2012, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, cea a 3-a ediţie a manifestării expoziţionale CIZMULITA CU SURPRIZE, târg de cadouri dedicat sărbătorii Sfântului Nicolae.
Manifestarea reuneşte peste 40 de firme din ţară care vor expune o gamă diversificată de produse: articole pentru copii: jucării, îmbrăcăminte de sezon, ţinute de gală, încălţăminte, articole sportive, dulciuri articole pentru adulţi: confecţii, blănuri, haine de piele, încălţăminte, lenjerie, bijuterii, cosmetice; decoraţiuni, cadouri specifice sărbătorilor de iarnă; produse gastronomice tradiţionale.
Pentru ca toţi vizitatorii să simtă din plin atmosfera de sărbătoare, CCIA Timiş împreună cu partenerii - Asociaţia Culturală Pentagon şi Asociaţia Noua Acropolă Timisoara au pregătit activităţi artistice şi ateliere de creaţie la care sunt aşteptaţi să participe copiii de la grădiniţele şi şcolile timişorene.
Programul de vizitare este de miercuri până duminica, între orele 10:00 - 19:00.
Intrarea este gratuită în ajun şi în ziua de Moş Nicolae.
În zilele de vineri, sâmbătă şi duminica, preţul biletului de intrare este de 1 leu, iar copiii şi pensionarii beneficiază de intrare liberă.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.