Claudia Ieremia, cea mai buna actrita la Festivalul National de Comedie

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.10.2015 13:14 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Actriţa Claudia Ieremia, binecunoscuta vedeta a Teatrului Naţional din Timişoara, tocmai a caştigat premiul pentru Cea mai buna actriţa in rol principal la Festivalul Naţional de Comedie, organizat in intervalul 5-16 octombrie 2015 la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi.
Juriul, prezidat de criticul de teatru Ion Parhon şi format din actorii Olga Delia Mateescu şi Marius Bodochi, scenografa Clara Lobonţ şi regizorul Attila Vizauer, i-a decernat titlul Cea mai buna actriţa in rol principal pentru rolul Ortansa din spectacolul Proştii sub clar de luna de Teodor Mazilu, in regia lui Ion-Ardeal Ieremia.

”Ma bucura premiul, dar ma şi mira! Nu ma consider actor de comedie, pentru rolul asta am plans prin parcuri pana sa-mi iasa, Mazilu are o logica speciala pe care daca nu o prinzi, munceşti de pomana. Ma bucur ca a iesit bine”, spune actriţa Claudia Ieremia.

Spectacolul Proştii sub clar de luna a avut premiera in 29 martie 2015 şi se joaca, de atunci, cu sala plina.
Urmatoarea reprezentaţie este programata marţi, 10 noiembrie, de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului Naţional.
Biletele se pot procura de la Agenţiile Teatrului Naţional (Agenţia „Maraşeşti”, str. Maraşeşti nr. 2 şi Agenţia „Sala 2”, Parcul Civic, de marţi pana duminica intre orele 11-19) sau online, pe www.tntimisoara.com.
 
Fotografii: Adrian Piclişan

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.