Clubul Economic German Banat s-a mai... feminizat

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 18.03.2016 17:21 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Clubul Economic German Banat (DWC Banat) cu sediul la Timisoara a organizat joi, 17 martie 2016, Adunarea sa Generala Anuala si de Alegeri.
Adunarea a avut loc in sala „Karl Singer” a Casei „Adam Müller-Guttenbrunn” din Timisoara şi a durat pana dupa miezul noptii, asta si datorita faptului ca, in existenta sa de 14 ani, pentru conducerea Clubului Economic German au candidat pentru prima data doi intreprinzatori, Peter Hochmuth (PH Consulting) si Michael Bullert (firma IT Syonic).

Au votat la alegeri 126 din cei 159 de membri, a caror majoritate simpla l-a ales pe Peter Hochmuth ca presedinte al DWC Banat, pentru un nou mandat.
Noul Consiliu de Conducere al Clubului Economic este compus din: Dr. Christian von Albrichsfeld (Continental), Andreea Kremm (Netex Consulting), Rolf Maruhn (Consulul Germaniei la Timisoara), Daniel Marcu (ecoplus international, reprezentanta landului Austria Inferioara in Romania), Werner Wolff (Banat Car) si Ioana Hategan (Biroul de Avocatura Hategan & Partners).

Astfel, Consiliul de Conducere a fost intinerit si pentru prima data in existenta de pana acum a Clubului Economic, in Consiliul sau de Conducere sunt reprezentate si intreprinzatoare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.