Cod maro cu politisti in judetul Timis

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.09.2014 12:35 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii timiseni au constatat 50 de infractiuni si au aplicat aproape 800 de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 250.000 de lei, in zilele de week-end, in urma actiunilor intreprinse pentru siguranta cetatenilor.

In week-end, politistii au continuat actiunile pentru siguranta cetatenilor dispuse de chestorul general Petre Toba, in judetele limitrofe frontierei cu statele non-UE, respectiv Ucraina (Satu-Mare, Maramures si Suceava), Moldova (Botosani, Iasi, Vaslui si Galati) si Serbia (Caras-Severin, Mehedinti si Timis).

Astfel, pe raza judetului Timis au actionat aproape 500 de politisti care au controlat 56 de  unitati comerciale, au instituit 72 de filtre rutiere si au verificat in bazele de date peste 400 de autovehicule.
Ca urmare a masurilor intreprinse, politistii au constatat 50 de infractiuni de natura judiciara, economico-financiara si la regimul circulatiei rutiere, 45 dintre acestea fiind in flagrant delict, iar de comiterea acestora fiind banuite 49 de persoane.
Au fost aplicate 790  de sanctiuni contraventionale in valoare de peste 255.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, comert ilicit si incalcarea normelor rutiere.
594 dintre acestea au fost pentru abateri prevazute de O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, fiind sanctionati 239 de vitezomani.
Ca masuri complementare, au fost confiscate peste 6000  de tigarete si trei arme neletale.
Totodata, au fost retinute in vederea suspendarii 72 de permise de conducere si retrase 14 certificate de inmatriculare.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.