Coliba, extrema urgenta

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 26.09.2012 13:00 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca urmare a unor sesizări din partea cetăţenilor, care au înţeles să vină în sprijinul acţiunilor Poliţiei Locale de depistare şi monitorizare a oamenilor străzii şi a cerşetorilor aflaţi pe raza municipiului Timişoara, poliţiştii locali au identificat două noi locaţiiîn care aceste persoane şi-au amenajat spaţii în care locuiesc ilegal. 

Una dintre acestea este pe str. Martir Gabriela Tako, în zona Ion Ionescu de la Brad, între blocurile A62 şi A63, vizavi de Oficiul Judeţean pentru Plăţi şi Dezvoltare Rurală.
Aici au fost identificate un număr de patru persoane, toţi adulţi, cu domicilii în Suceava, Gorj, Bacău şi una din Timişoara.
Aceştia aveau cu ei diverse lucruri adunate, saltele etc pe care dormeau, consumau alcool, făceau mizerie, creând astfel disconfort locuitorilor din zonă.
O altă locaţie unde s-au primit sesizări a fost identificată pe str. Orion, în zona Soarelui, unde au mai fost demolate colibe în trecut.
De această dată aici au fost depistate două persoane care locuiau într-o colibă, una dintre ele fiind sancţionată pentru că a depozitat deşeuri.
În ambele situaţii, poliţiştii locali au demarat procedurile pentru identificarea proprietarilor terenurilor pentru a se putea lua mai departe măsura salubrizării zonelor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.