Colterm se pregateste de iarna. Ce trebuie sa faca asociatiile de locatari din Timisoara

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 30.08.2016 19:23 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In vederea pregatirii sezonului de incalzire 2016-2017, COLTERM a anuntat ca, incepand cu data de 5 septembrie 2016, se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca functie de temperaturile exterioare, incepand cu data de 1 octombrie sa se poata furniza incalzire.

Pe aceasta cale, asociatiile de locatari care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii sunt rugate sa-si finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora in conditii de siguranta atat pentru ei, cat si pentru vecini, si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor.

De asemenea, Colterm roaga timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sa anunţe imediat eventualele probleme care pot aparea la contoarele de energie termica (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor inaintea inceperii sezonului de incalzire.

Clienţii COLTERM au la dispoziţie nr. de tel 0256.494.133, care funcţioneaza non-stop, sau ne pot sesiza pe adresa dispecerat@colterm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.