COLTERM vrea ca de la 1 octombrie sa poate furniza INCALZIRE. Unde si cum poti anunta eventualele PROBLEME?...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 03.09.2017 10:13 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

In vederea pregatirii sezonului de incalzire 2017-2018, COLTERM S.A. anunta ca, incepand cu data de 11 septembrie 2017, se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca functie de temperaturile exterioare, incepand cu data de 1 octombrie sa se poata furniza incalzire.

Pe aceasta cale, COLTERM anunţa asociatiile de locatari care lucreaza la instalatiile interioare si au golit apa din instalatii, sa-si finalizeze lucrarile si sa permita incarcarea acestora in conditii de siguranta, atat pentru ei cat si pentru vecini si sa nu mai efectueze lucrari care sa necesite descarcarea lor.

De asemenea, COLTERM roaga timişorenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare sa anunţe imediat eventualele probleme care pot aparea la contoarele de energie termica (cabluri rupte, termorezistenţe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor inaintea inceperii sezonului de incalzire.
Clienţii COLTERM au la dispoziţie nr. de tel 0256.494.133, 0756.061.468, care funcţioneaza non-stop, sau pot sesiza pe adresa dispecerat@colterm.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.