Comerciantii sunt de vina pentru oamenii strazii de la Piata 700

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 21.10.2014 16:17 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Poliţiştii locali au acţionat in ultima saptamana cu precadere in Piaţa 700, unde s-a semnalat disconfortul creat de oamenii strazii care se aduna in perimetrul pieţei agro-alimentare.
Mai exact, din cauza faptului ca mulţi comercianţi au obiceiul sa-i foloseasca pe oamenii strazii pentru a presta diferite munci ocazionale, iar banii primiţi sunt folosiţi pentru a-şi cumpara bauturi alcoolice sau aurolac, aceste persoane sunt menţinute in zona respectiva, fac scandal, perturba ordinea şi liniştea publica, fac mizerie, provoaca scandaluri şi menţin o stare tensionata in incinta pieţei.
Mai mult, exista şi posibilitatea ca aceste persoane sa comita alte fapte de natura penala, cum ar fi furturi sau distrugeri.
In urma acţiunilor organizate de poliţiştii locali, atat dimineaţa cat şi dupa-amiaza, iar la orele de varf cu efective marite, au fost luate masuri de asanare a zonei aplicandu-se şi peste 25 de sancţiuni la HCL 371/2007 modificata pentru abandonarea de deşeuri, cei depistaţi in aceasta situaţie fiind luaţi in evidenţa de poliţiştii locali şi fiind introduşi intr-o baza de date cu scopul de a preveni comiterea unor fapte mai grave pe viitor.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.