Comisii bagate in sedinta la CJT

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 22.10.2012 08:20 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - La Consiliul Judeţean Timiş, astăzi, de la ora 10, s-a întrunit în şedinţă Comisia pentru administraţie publică locală, pentru discutarea proiectelor de hotărâre privind propunerea de acceptare a donaţiei unui camion Daimler Chryslerdin partea Consiliului Judeţean Boblingen - Germania, propunerea de aprobare a atribuirii licenţelor de traseu pentru servicii de transport persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier şi privind aprobarea execuţiei bugetelor secţiunii de funcţionare şi a secţiunii de dezvoltare pentru bugetul propriu al judeţului Timiş pe trimestrul III 2012.

Tot în 22 octombrie, de la ora 13, are loc şedinţa Comisiei pentru relaţii şi cooperare internă şi externă, cu următoarea ordine de zi:
1. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii CJ Timiş nr. 74/2009 privind aprobarea promovării proiectului „Sprijinirea IMM –urilor prin dezvoltarea unei infrastructuri de e-business în judeţul Timiş şi districtul vecin din Serbia”
2. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea contribuţiei financiare a CJ Timiş la bugetul de venituri şi cheltuieli a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă ADIVEST pentru anul 2012
3. Raport şi proiect de hotărâre privind propunerea de modificare a Hotărârii CJT nr. 92/23.06.2011 privind aprobarea proiectului „Studiul de valorificarea potenţialului turistic de-a lungul canalului Bega România-Serbia şi promovarea investiţiilor prioritare transfrontaliere comune”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.