Complexul studentesc, cuibusor de...ilegalisti

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 19.03.2013 15:34 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Ca urmare a situaţiei operative din teren şi a sesizărilor primite de la cei care locuiesc în perimetrul Campusului Universitar, Poliţia Locală a instituit, din nou, patrule permanente în zona Complexului Studenţesc.
Astfel, dimineaţa şi după-amiaza pe raza campusului acţionează câte trei patrule de poliţişti locali, iar pe timp de noapte, poliţiştii din cadrul Biroului Intervenţii Rapide verifică zona pentru a nu exista acte şi fapte care contravin legislaţiei referitoare la ordinea publică şi la normele de convieţuire socială.
Cele mai frecvente probleme semnalate de cei care locuiesc în zonă sunt legate de modul în care se circulă pe str. Aurelianus, comercializarea de băuturi alcoolice în perimetrul campusului, precum şi prezenţa oamenilor străzii care creează disconfort celor din jur.
Numai în cursul zilei de ieri poliţiştii locali au aplicat un număr de 24 de sancţiuni contravenţionale pentru pătrunderea pe străzi cu accesul interzis, circulaţia cu mopede neechipate corespunzător şi staţionare neregulamentară, fiind depistate şi îndrumate către domiciliu un număr de nouă persoane din categoria oamenilor străzii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.