Concert Cargo pentru echipa de rugby a Timisoarei

Scris de | Publicat in 04.10.2013 17:27 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara - Primaria Municipiului Timişoara, Casa de Cultura a Municipiului Timişoara şi clubul de rugby RCM UVT Timişoara organizeaza duminica, 6.10.2013, un concert-extraordinar CARGO, organizat in cinstea echipei de rugby şi a oraşului Timişoara.
Evenimentul va avea loc in Piaţa Victoriei, incepand cu ora 18, si va avea parte de numeroase momente speciale.
Organizat la o zi dupa finala Superligii de rugby in care echipa timişoreana e protagonista, concertul se doreşte a fi un manifest cu dichis pentru proiectul ”Timişoara-Capitala culturala”, dar şi pentru valorile adevarate ale rugby-ului: unitate, continuitate şi curaj.
In acest sens, trupele ce vor canta in deschidere, Sanctuar si AM band,  au fost alese dintre formatiile locale ale Timişoarei, organizatorii dorind astfel sa incurajeze tinerele talente ale comunitaţii.
Un moment important va fi marcat de reintoarcerea rugbiştilor timişoreni in Capitala Banatului, moment preconizat pentru ora 20.
Şi pentru ca rugby-ul reuneşte pasiunea, bucuria şi placerea de a juca şi privi, indiferent de rezultatul finalei cu Baia Mare de sambata, gruparea banateana va fi sarbatorita duminica in Piata Operei printr-un concert special al carui cap de afis e trupa Cargo.
Conducerea clubului de rugby spera sa ofere o bucurie in plus publicului prezent, ridicand din nou deasupra capului trofeul de campioni...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.