CONDAMNAT la 1 an de INCHISOARE cu EXECUTARE pentru... NEDENUNTARE!

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 15.01.2016 12:39 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timisoara au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean roman, pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de „nedenuntare”.

Pe 14 ianuarie, in jurul orei 10.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Pavel G., in varsta de 39 de ani, domiciliat pe raza judetului Timis.
Cu ocazia efectuarii controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figura in bazele de date ca fiind urmarit in vederea arestarii, alerta introdusa de autoritatile romane.
Persoana in cauza avea de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 1 an, pentru savarsirea unei infractiuni contra infaptuirii justitiei (nedenuntare).
Fata de barbatul in cauza, politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.