Conferinta in domeniul bursier cu Academia Broker

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 02.04.2014 21:52 | Publicat in LOCAL | Tipareste pagina

Timişoara va gazdui prima conferinţa de educatie bursiera sub egida Proiectului “Academia Broker”.
Evenimentul este organizat de SSIF Broker in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, Universitatea de Vest Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si isi propune sa aduca in atentia SSIF Broker, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti, Universitatea de Vest din Timisoara si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in data de 3 aprilie conferinta “Academia Broker”.

Evenimentul este destinat atat studentilor, cat si investitorilor si face parte din proiectul educational “Academia Broker”, ce aduce in atentia publicului importanta educatiei bursiere.
Scopul acestei conferinţe este acela de a contribui la aprofundarea cunostintelor in domeniul bursier si continuarea profesiei in domeniul financiar.
Programul evenimentului va fi structurat in: Ora 9:30 - deschiderea oficiala a evenimentului urmata de o sesiune de informare pentru studenti, Ora 14:00 – testarea platformei de tranzactionare SSIF Broker, specialistii companiei oferind asistenta si informatii suplimentare cu privire la gestionarea platformei, Ora 16 :00 - sesiunea de prezentare dedicata mediului de afaceri urmata de intalniri intre studenţi si potentialii investitori.
Evenimentul va avea loc in data de 3 aprilie 2014, in sala Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara, Bdul. Vasile Parvan, nr. 4

Evenimentul va debuta la ora 9:30, cu seminarul destinat studentilor care isi doresc sa urmeze o cariera in domeniul financiar si al pietei de Capital.
Acestia vor avea ocazia sa interactioneze cu speakeri de top din cadrul SSIF Broker si Bursa de Valori Bucuresti, dar si sa asiste la prezentari sustinute de  profesionisti in domeniu.
Incepand cu ora 14:00 va avea loc conferinta destinata investitorilor pe Bursa in cadrul careia participantii vor putea testa platforma de tranzactionare SSIF Broker, specialistii din cadrul companiei oferind asistenta si informatii la fata locului. Programul continua la ora 16:00 cu o sesiune de networking cu speakeri de top din cadrul SSIF Broker si Bursa de Valori Bucuresti.
Proiectul educational “Academia Broker” isi propune doua obiective majore: Indrumarea studentilor din universitatile cu profil economic catre o cariera in domeniul pietei de capital si educarea actualilor si potentialilor investitori pe bursa din toata tara.
Proiectul “Academia Broker” se desfasoara in parteneriat si cu sprijinul celor mai importante universitati din tara si facultati de profil, in vederea organizarii de conferinte si intalniri de networking cu studenti si potentiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunostintelor in domeniul bursier si continuarea profesiei in domeniul financiar.
In paralel cu seminariile, Academia Broker completeaza procesul de educatie bursiera prin materiale educative postate pe site-ul www.ssifbroker.ro, prin webinarii pe subiecte financiare si bursiere, pentru pregatirea si familiarizarea viitorilor investitori. De asemenea, studentii participanti vor avea ocazia sa afle detalii despre stagiile de internship pe care SSIF Broker le ofera.
In cadrul “Academia Broker” vor fi organizate peste 10 seminarii, in orase precum Cluj, Sibiu, Constanta, Suceava sau Iasi.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.